Ana Fans
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ana Fans

Namenjen fanovima Ane Ivanovic

PrijemPortalGalerijaLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Ana osvojila nagradu navijača

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
ANA IVANOVIC KONZA
Dobrodosao/la na forum
Dobrodosao/la na forum
ANA IVANOVIC KONZA

Broj poruka : 5
Godina : 32
Datum upisa : 21.10.2008

Ana osvojila nagradu navijača Empty
PočaljiNaslov: Ana osvojila nagradu navijača   Ana osvojila nagradu navijača Icon_minitimeUto 21 Okt 2008 - 16:17

October 14, 2008 /

Ana je osvojila Michael Westphal nagradu nemačkog Tennis Magazina. Ovo priznanje se svake godine daje najboljoj "teniskoj ličnosti", a dodeljuje se na osnovu glasova čitalaca.

Ana je prva ženska teniserka koja je osvojila ovu nagradu; a među prethodnim dobitnicima se nalaze Roger Federer i Rafael Nadal. Trofej je dobio ime po nemačkom tensieru Michaelu Westphalu koji je tragično preminuo u 25. godini.

Ova nagrada je najnovija u dugom nizu titula koje su dodeljene Ani, i kompletira neku vrstu pobede: u martu mesecu je osvojila Karen Krantzcke Sportsmanship nagradu Sony Ericsson WTA Tour-a (po izboru navijača) a u julu je proglašena za Teniserku godine za 2008. od strane Međunarodnog udruženja sportske štampe (International Sports Press Association - AIPS). Sada je priznanje dobila od treće grupacije: njenih mnogih navijača.

Komentarišući ovu pobedu, Ana je rekla: "Ovo je velika čast. Monika Seleš me je inspirisala da igram tenis, i znam da se mnoga deca ugledaju na profesionalne teniserke i da pokušavaju da uče od njih. Trudim se da budem najbolji uzor koji mogu da budem, i veoma mi laska što sam osvojila nagradu za koju glasaju navijači."
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Poceo si da treniras
Poceo si da treniras
Tea

Broj poruka : 98
Godina : 30
Datum upisa : 16.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana osvojila nagradu navijača   Ana osvojila nagradu navijača Icon_minitimeUto 21 Okt 2008 - 19:05

Brawo Anchy!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
$zmaj$
Dobrodosao/la na forum
Dobrodosao/la na forum
$zmaj$

Broj poruka : 35
Godina : 29
Datum upisa : 25.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Ana osvojila nagradu navijača   Ana osvojila nagradu navijača Icon_minitimeUto 25 Nov 2008 - 23:42

ana je najbolja osoba na celom swetu
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ana osvojila nagradu navijača   Ana osvojila nagradu navijača Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ana Fans :: Ana Ivanovic :: Ana van terena-
Skoči na: