| upisite se.... | |
|
+8BOKA'95 Tea anchy *...Olja...* I Love Ana srpski zmaj sonjica93 Anchy is the best 12 posters |
Autor | Poruka |
---|
Anchy is the best Postao/la si Anin trener!
Broj poruka : 98 Godina : 31 Location : Novi Sad Datum upisa : 30.08.2008
| Naslov: upisite se.... Ned 31 Avg 2008 - 0:16 | |
| pa upisite se....
Nick: Datum & Godina rodjenja: U Horoskopu sam: Decko/Devojka, Simpatija: Moj Sajt: Moj Forum: Naj Pevac & Pevacica: Naj Grupa: Naj teniserka: Naj teniser: Naj Glumac: Naj Glumica: Naj Hrana & Pice: Naj Knjiga: Naj Film: Moj idol: Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): Od odece nosim: Da li mi se svidja forum?: Porukica za kraj: | |
|
| |
sonjica93 Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 26 Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: upisite se.... Pon 8 Sep 2008 - 11:38 | |
| Nick:sonjica93 Datum & Godina rodjenja:29.1.1993 U Horoskopu sam:vodolija Decko/Devojka, Simpatija:simpatija Moj Sajt:nemam Moj Forum: www.tennisislife.forumotion.comNaj Pevac & Pevacica:Bob Sinclair , Bethany Joy Lenz , Avril , Jlo , Beyonce Naj Grupa:B.E.P Naj teniserka:Ana Ivanovic Naj teniser:Rafael Nadal Naj Glumac:James Lafferty Naj Glumica:Hilarie Burton Naj Hrana & Pice:uf , tesko pitanje....pizza i koka kola (nek bude) Naj Knjiga:Magarece godine Naj Film:Mamma Mia!!! Moj idol:Ana Ivanovic Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):sestrinoj sobi jer je komp kod nje Od odece nosim: sada ili uopste??? Da li mi se svidja forum?:super je!!! Porukica za kraj:pozzzzic i ljudi regujte se na moj forum!!!svi ste dobrodosli!!! | |
|
| |
srpski zmaj Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 35 Godina : 29 Location : loznica Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: upisite se.... Pon 8 Sep 2008 - 12:20 | |
| Nick:srpski zmaj Datum & Godina rodjenja:23.8.1995 U Horoskopu sam:lav Decko/Devojka, Simpatija:da Simpatija Moj Sajt: nemam Moj Forum:http://anainole.activebb.net/index.htm Naj Pevac & Pevacica:50 cent Naj Grupa:rbd Naj teniserka:ana ivanovic Naj teniser:nole Naj Glumac:edi marfi Naj Glumica:angelina jole Naj Hrana & Pice:fanta i pica Naj Knjiga: Naj Film:imam puno Moj idol:nole Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):u svojoj sobi Od odece nosim: bermude maicu kratkih rukava Da li mi se svidja forum?:da naravno Porukica za kraj:budi hrabar ili hrabra | |
|
| |
I Love Ana Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 63 Godina : 30 Location : Serbia Datum upisa : 14.09.2008
| Naslov: Re: upisite se.... Ned 14 Sep 2008 - 19:23 | |
| Nick: I Love Ana Datum & Godina rodjenja: 14.11.1994. U Horoskopu sam: skorpija Decko/Devojka, Simpatija: / Moj Sajt: / Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica: Chritopher, Poncho, Dulce i Anahi Naj Grupa: RBD Naj teniserka: Ana Ivanovic Naj teniser: Novak Djokovic Naj Glumac: Christopher, Poncho i Nikola Djuricko Naj Glumica: Dulce i Anahi Naj Hrana & Pice: palacinke & cedjena pomorandza Naj Knjiga:Prncezini dnevnici Naj Film:Titanik Moj idol:Nole Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):bratova soba Od odece nosim:farmerke i majicu SRBIJA Da li mi se svidja forum?:Pa kad ima takve admine mora da bude dobar... hehehe... Porukica za kraj:. . . Cudno je, kako je malo potrebno da budemo srecni i jos cudnije, kako nam cesto bas to malo nedostaje !!! . . . | |
|
| |
*...Olja...* Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 26 Godina : 30 Location : Cacak Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: upisite se.... Pet 17 Okt 2008 - 15:13 | |
| Nick:*...Olja...* Datum & Godina rodjenja:22.08.1994 U Horoskopu sam:lav i devica,owde sam law...wrlo teshko objasniti.. Decko/Devojka, Simpatija:hmmmm.... Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:Nina Badric,a pevac....nznm Naj Grupa:nemam je... Naj teniserka:ANA IVANOVIC Naj teniser:NOVAK DJOKOVIC & FEDERER Naj Glumac:/ Naj Glumica:/ Naj Hrana & Pice:hmmm...pizza i sok od breskwe. Naj Knjiga:Boze,da l si tu? Ja sam Margaret Naj Film:High School musical Moj idol:ANA IVANOVIC Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):u mojo sobi. Od odece nosim: trenerku i majcu Da li mi se svidja forum?:Da. Porukica za kraj:nemam poruku.....Imam jednu koju swi znate...ANA IVANOVIC JE NAJBOLJA !!!
| |
|
| |
anchy Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 16 Datum upisa : 17.10.2008
| Naslov: Re: upisite se.... Pet 17 Okt 2008 - 19:08 | |
| Nick:Anchy... Datum & Godina rodjenja:26.03.94... U Horoskopu sam:owan... Decko/Devojka, Simpatija:decko...xex Moj Sajt:imam al necu wam kazem,xex... Moj Forum:neam... Naj Pevac & Pevacica:david guetta,rihanna...ima ih poono... Naj Grupa:/ Naj teniserka:xex...Jelena & Ana... Naj teniser:Rafa i Nole... Naj Glumac:Brad Pit,Jesse Metcalfe,Wenthworth Miller,Channing Tatum... Naj Glumica:Angelina Jolie Naj Hrana & Pice:tortalini.cokolaada i ice tea,multiwita,cedjeni sok... Naj Knjiga:neam omiljenu... Naj Film:john tucker must die,step up,sex & the city,... Moj idol:xmmm...neam ga...rafa npr... Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):mojoj sobi... Od odece nosim: swasxta inace,loool...sada trenerku... Da li mi se svidja forum?:axa... Porukica za kraj:relax,enjoy in your life and ewerything is gona be okey... | |
|
| |
Tea Poceo si da treniras
Broj poruka : 98 Godina : 30 Location : Banja Luka Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: upisite se.... Pet 17 Okt 2008 - 19:25 | |
| Nick: Tea Datum & Godina rodjenja: 25.9.1994. U Horoskopu sam: vaga Decko/Devojka, Simpatija:............ Moj Sajt: / Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:rihanna...50 cent...gwen stefani... Naj Grupa: RHCP Naj teniserka:Ana Ivanovic Naj teniser:Rafael Nadal Naj Glumac:Johny deep,Wenthworth Miller Naj Glumica:Julia roberts,Angelina Jolie Naj Hrana & Pice:sok od jagode, milka cokolada Naj Knjiga: nemam Naj Film:puno njih.. Moj idol: nemam idola Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): mojoj sobi Od odece nosim: tekasas hlace i ljubicastu majicu Da li mi se svidja forum?: da Porukica za kraj: | |
|
| |
BOKA'95 Osvojio/la si prvi grand slam!!
Broj poruka : 326 Godina : 29 Datum upisa : 14.09.2008
| Naslov: Re: upisite se.... Sub 18 Okt 2008 - 9:55 | |
| Nick:BOKA'95 Datum & Godina rodjenja:15.06.1995. U Horoskopu sam:BLIZANAC Decko/Devojka, Simpatija:..... Moj Sajt:/ Moj Forum: www.zabavaforum.hqforums.netNaj Pevac & Pevacica:/ Naj Grupa:/ Naj teniserka:ANA Naj teniser:Pa recimo Nole... Naj Glumac:/ Naj Glumica:Sandra B. Naj Hrana & Pice:PIZZA,COCA-COLA Naj Knjiga:/ Naj Film:Big mama Moj idol:ANA Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):U mojoj sobi... Od odece nosim:najcesce ili sad...ajd najcesce:farke..A sad sam u pidzami.... Da li mi se svidja forum?:Aha...sooper je... Porukica za kraj: | |
|
| |
ina_90 Osvojio/la si prvi turnir
Broj poruka : 186 Godina : 34 Location : subotica, srbija Datum upisa : 18.10.2008
| Naslov: Re: upisite se.... Sub 18 Okt 2008 - 11:25 | |
| Nick. . . ina Datum & Godina rodjenja. . . 29.07.1990. U Horoskopu sam. . . law Decko/Devojka, Simpatija. . . nishta Moj Sajt. . . yahoo Moj Forum. . . tenni.homegoo.com Naj Pevac & Pevacica. . . beyonce i corbin bleu Naj Grupa. . . van gogh Naj teniserka. . . masha i jj Naj teniser. . . gulbis, andy murray i nole Naj Glumac. . . johnny depp Naj Glumica. . . kira knightley Naj Hrana & Pice. . . makarone, kokta Naj Knjiga. . . stubowi stwaranja Naj Film. . . pride and prejudice Moj idol. . . nemam ga Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ). . . sestrinoj sobi Od odece nosim. . . helanke i majcu Da li mi se svidja forum?. . . da Porukica za kraj. . . . . . | |
|
| |
Kaca-rockerka '93 Osvojio/la si prvi turnir
Broj poruka : 159 Godina : 31 Location : Kragujevac Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: upisite se.... Sub 18 Okt 2008 - 13:18 | |
| Nick:Kaca-rockerka '93 Datum & Godina rodjenja:15.09.'93 U Horoskopu sam:devica Decko/Devojka, Simpatija:simpatija Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:ima ih punoo..... Naj Grupa:RHCP,US5,LINKIN PARK....i mnogo rock grupa.... Naj teniserka:Ana Ivanovic!!! Naj teniser:Novak Djokovic!!! Naj Glumac:Chad... Naj Glumica:/ Naj Hrana & Pice:hamburger i kisela voda... Naj Knjiga:ne citam knjige.... Naj Film:Kuca velike mame,sam u kuci 1.2.3.4... Moj idol:Novak Djokovic.... Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):sobi svoga brata... Od odece nosim:farke i duks.... Da li mi se svidja forum?:Prelep je!!! Porukica za kraj:Prati svoj san....... _________________ | |
|
| |
Isydor@ Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 4 Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Re: upisite se.... Uto 2 Dec 2008 - 22:49 | |
| Nick: Isydor@ Datum & Godina rodjenja: 23.11.1996 U Horoskopu sam: Strelac Decko/Devojka, Simpatija: trenutno nemam Moj Sajt:nemam Moj Forum:nemam Naj Pevac & Pevacica:ima ih mnogo Naj Grupa:PCD,BP Naj teniserka:Ana Iwanowic Naj teniser:Nowak Djokowic Naj Glumac:Tom Crusoe Naj Glumica:..... Naj Hrana & Pice:...... Naj Knjiga:Cinge Cange u akciji,Balerina... Naj Film:HSM1,HSM2,Okrug prijatelja Moj idol:....... Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): Kancelariji Od odece nosim: .......... Da li mi se svidja forum?: u extra je Porukica za kraj: swe naj za 4um kissa was Isydor@ | |
|
| |
MakaVoliAnu Postao/la si Anin trener!
Broj poruka : 360 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: upisite se.... Uto 2 Dec 2008 - 23:09 | |
| NESPAMUJTE!!!Ina,Boko ce sledeci put dobiti opomenu... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: upisite se.... | |
| |
|
| |
| upisite se.... | |
|